KUKA?

Olen Mili Kaikkonen, henkisen kasvun ohjaaja yli 15 vuoden kokemuksella. Olen myös ääni- ja tekstityöläinen.

Asiakastyössäni arvostan inhimillistä, aitoa kohtaamista. Sanoitan elämää, autan luomaan selkeyttä elämän kaaokseen ja pysähtymään ihmisyyden äärelle lempeällä, mutta jämäkällä otteella. Turvallisuus ja luottamus ovat työni ohjenuoria. Vastaanotollani yhdistyvät intuitio, terapeuttiset työkalut ja rakentava vuorovaikutus sekä elämäntilanteesi ja maailmankatsomuksesi kunnioittaminen. Työni ei kuitenkaan korvaa psykoterapiaa eikä ole ennustamista.

Opintoihini kuuluvat mm. Diploma in Holistic Counselling sekä kolmivuotinen tutkimusmatka esoterian maailmaan College of Psychic Studiesissa Lontoossa. Elän siis toinen jalka tukevasti näkymättömässä ja toinen näkyvässä maailmassa, ja huolehdin työni laadusta säännöllisen työnohjauksen avulla.

Rakastan monimuotoisuutta ja työskentelen myös kulttuurialalla kääntäjänä, äänikirjalukijana ja kustannustoimittajana. Teen podcasteja, kirjoitan, puhun, haastattelen ja luen. Saatat muistaa minut myös Radio Helsingin Vaiheessa -ohjelman juontajana.

Olen työskennellyt Kaakkois-Aasiassa ja Iso-Britanniassa kansainvälisten hyväntekeväisyysjärjestöjen keskijohdon tehtävissä yhteensä 13 vuoden ajan. Nykyään asun Helsingissä meren äärellä lapseni kanssa.

Ihmisyys ja myötätunto ovat minulle tärkeimpiä henkisiä harjoituksia ja loppumattomia kiinnostuksen kohteita. Olen ikuisesti utelias tutkimusmatkailija, joka ammentaa voimaa paitsi elämästä itsestään, myös ikiaikaisista perinteistä, luonnosta ja rakkaista ihmisistä.